Maskers op, bogen vasten, pijl erop en… Arrow Battle!

Shoot Out, Archery tag of Arrow Battle is een combinatie van trefbal en paintball en een hele gave activiteit voor een kinderfeestje! In tegenstelling tot paintball levert Arrow Battle geen blauwen plekken op, maar geeft het wel dezelfde spelbeleving. Arrow Battle is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’.

Boogschieten op een bewegend doel is niet eenvoudig. Daarom beginnen we voor Arrow Battle, met een professionele uitleg over boogschieten. Nadat we geoefend hebben doen we de maskers op en gaan we richting het speelveld. Een 30 bij 15 meter groot speelveld is verdeeld in twee velden met een ‘safety zone’ in het midden. Maskers op, bogen gespannen en schieten maar!

Inclusief:

Wat te drinken en snoepen tussendoor.

Kosten:

€ 150,00 tot en met 16 kinderen. Exclusief locatiekosten.

Aanvullende info:

Voor dit feestje is een binnen of buitenlocatie nodig, vaak is voor weinig geld een gymzaal voor een paar uurtjes te huur. Buiten kan het natuurlijk ook (eventueel voor onze locatie), maar dan ben je wat meer weersafhankelijk. Wil je tips, bel ons gerust dan denken we mee! Dit feestje duurt ongeveer 2,5 uur.

Optioneel bij te boeken:

Het kinderfeestje beginnen of afsluiten met iets te eten of snoepen? Kijk dan eens bij onze Cup Cake Party en Pizza/Hamburger feest!